Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Προσοχή στις πόρτες.

<<Υπόσχομαι να πω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.
Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν γνωρίζω.
Εικασίες έκανα μόνο και δεν ήθελα να σε αναστατώσω χωρίς αποδείξεις.>>
Ναι και εγώ έχω βρεθεί στην θέση της φίλης που γνωρίζει ότι ο γαμπρός της κολλητής είναι ολίγον τι μαλθακός. Ναι και εγώ έχω αναρωτηθεί αν πρέπει να αναπαραστήσω το ‘’στόμα έχω και μηλιά δεν έχω’’ή να τα ομολογήσω όλα. Και φυσικά κατ’ επέκταση έχω υπάρξει στην θέση στόχου μια διχασμένης φίλης μεταξύ εμού και του εν λόγω κυρίου. Μπορώ ωστόσο να παραδεχτώ ότι όχι μόνο δεν ενοχλήθηκα αλλά αντιθέτως, κολακεύτηκα τα μάλα. Γιατί το να αμφιβάλει μια φίλη σου για σένα είναι κάτι δυστυχώς συνηθισμένο, να αμφιβάλει όμως μια φίλη εξ αιτίας σου για τον γκόμενο της είναι επιτυχία. Και για να γίνω πιο κατανοητή θα το αναλύσω περεταίρω.
          Η γυναίκα κατά το πλείστον όταν ερωτεύεται παράλληλα μετατρέπεται και σε ένα άλογο ων(χωρίς λογική). Αυτό το τραγικό της συμβαίνει γιατί επηρεάζεται σε γιγαντιαίο βαθμό από τον εκάστοτε σύντροφο της.Βέβαια είναι κάτι φυσιολογικό όταν η επιρροή ρυθμίζετε από όρια. Δεν συναντάμε όμως και γυναίκες που υιοθετούν ακόμα και την κατάλληλη εμφάνιση για να ταιριάζουν περισσότερο με τα louis vuitton παπούτσια του αγαπημένου; Επιδιώκουμε να σας αρέσουμε σε τέτοιο βαθμό παράνοιας που κάποιες φορές αλλάζουμε για χάρη σας ότι σας δυσανασχετείδιότι σας εμπιστευόμαστε σε σημείο βλακείας. Αρκεί να καταφέρεται το ακατόρθωτο, να σας ερωτευτούμε και να ζαλιζόμαστε από πεταλούδες και αστεράκια όταν σας κοιτάμε –φυσικά δεν δέχονται όλες οι γυναίκες τα ίδια ερεθίσματα, σε μερικές αρκεί ένας φουσκωμένος τραπεζικός λογαριασμός. Το θηλυκό δε που το παίζει αντράκι ‘’ εγώ δεν αλλάζω για να αρέσω σε κανέναν, υπακούω μόνο στον εαυτό μου’’ και τα συναφή ανήκει στην άλλη κατηγορία.Εξού και η γένεση των όρων ‘’δύσκολη & ζώρικη’’ γκόμενα.
          Έτσι όταν έρχεσαι εσύ ως ‘’φίλη’’ ένα όμορφο ανοιξιάτικο πρωινό (αφού πήρες την μεγάλη απόφαση να αναπαραστήσεις τον Ζέρβα, κοινώς τον ρουφιάνο ) και της λες << Καλημέρα. Ο γκόμενος σου φλερτάρει με την τάδε. Και μάλιστα βάζω στοίχημα τον σκύλο μου, ότι αν όχι ήδη, αν όχι τώρα, σε μια βδομάδα το μέγιστο η υποψήφια τάδε θα του δώσει  το πράσινο φώς. Θα του στείλει το message: come and get me tiger και τότε δεν το γλιτώνεις το γνωστό ως σκάλωμα στην πόρτα>> αυτή τρελαίνεται. Στην καλύτερη σε βρίζει, στην χειρότερη παίζεται το παιχνίδι ‘’θες να δεις τα νύχια μου στο πρόσωπο σου; Ξεκίνα να τρέχεις και μόλις σε πιάσω αρχίζει το show.’’ Βέβαια υπάρχει και η άλλη εκδοχή, να σε παρουσιάσει ως την παρανοϊκή με την μεγάλη φαντασία ή το χειρότερο, την ζηλιάρα(αξίζει να σημειωθεί ότι αν είστε λεσβία έχετε περισσότερες πιθανότητες αξιοπιστίας. ) Φυσικά μπορεί και να τύχετε στην άνετη τύπισσα που απλά γελάει και αλλάζει θέμα – πράγμα σπάνιο, μην το ψάξετε στην αγορά δεν υπάρχει ή έχει εξαντληθεί- και μετέπειτα το συζητάει ψύχραιμα μαζί του. Για αυτούς ακριβώς τους λόγους λοιπόν πρέπει να νιώσετε τεράστια ικανοποίηση αν σας πιστέψει κατευθείαν.
      Δυστυχώς μπορεί η αλήθεια να είναι μια μικροαστική εμμονή, καταφέρνει όμως και σε απελευθερώνει.Αλλά πρώτα σε τσατίζει πολύ. Πάρα πολύ. Γι’αυτό αν δεν θρηνήσετε αθώα θύματα ή δεν λουστείτε πολλά κοσμητικά επίθετα , να είστε ευχαριστημένες. Το τελικό συμπέρασμα είναι πάντως ότι οφείλεται να ενημερώσετε την φίλη σας για οποιαδήποτε παράνομη κίνηση του δραστήριου ερωμένου. Πιστέψτε με, αν μετά το κέρατο αντιληφθεί  έστω και στο ελάχιστο ότι υποπτευόσασταν και δεν πληροφορήσατε, θα αντιδράσει πολύ χειρότερα. Τότε σίγουρα θα θρηνήσετε θύματα. Όσο αναφορά δε τα κοσμητικά επίθετα θα είναι αναμενόμενα και το χειρότερο;
Δικαιολογημένα.